Minőség.
Minden elemben.
Egyedi
elképzeléseket
keltünk életre.
Sokoldalú
szolgáltatások
a minőség jegyében.
Rugalmas tervezés,
megrendelőinkre
szabva.

Részlegek

Rólunk

Történetünk

Cégünk 1996-ban jött létre, így több éves múltra tekint vissza az egyedi bútor- és sorozatgyártásban. A Galignum családi vállalkozásként indult, és immár a második generáció vesz részt a közös munkában. Az elmúlt évek során több száz hazai és külföldi megbízásnak tettünk eleget, mely során kizárólag az életre szóló minőséget tartottuk szem előtt. Bármilyen, lehetetlennek tűnő feladatot képesek vagyunk megoldani, ezt pedig a legnagyobb odaadással és lelkesedéssel tesszük.

Filozófiánk

Megrendelőink számára ugyanazt a bizalmat és együttműködést szeretnénk nyújtani, amit mi családként, munkatársként is biztosítunk egymás felé. Valljuk, hogy az igazi minőség nemcsak a legapróbb hibátlan részletben, hanem megbízóink elégedettségében is rejlik.

Csapatunk

Mindig jókedvűen, lelkesen látunk neki feladatainknak, akár műhelyeinkben tervezünk, akár helyszínen szerelünk össze. A visszajelzések alapján ezt megrendelőink is látják, ami örömmel tölt el minket. A közös munkát nemcsak a szoros családi kapcsolat, hanem a tervezés iránti szeretetünk is felhőtlenné teszi.

Kapcsolat

Galbovy Éva

Galbovy Szabolcs

Galbovy Attila

Kecskeméti telephely

Kiskőrösi telephely

Partnereink